Design by FACEMARK

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • google-plus-square

Follow us

Restaurantul nostru se afla la o distanta de 300 de m de principala atracţie a comunei, biserica fortificată, construită în anul 1218, în stil gotic, de cavalerii teutoni şi înscrisă pe lista patrimoniului cultural modial UNESCO. Biserica adăposteşte unul dintre cele mai vechi altare din Transilvania, pictat în secolul al XV-lea, dar şi o orgă din 1803, denumită „orga morţii", din cauza sunetelor menite să-i sperie pe atacatori

La 15 kilometri de Braşov se întinde un ţinut cu adevãrat fermecãtor, celebru de altfel în toatã lumea prin biserica fortificatã inclusã în patrimoniul mondial UNESCO. Dacã tânjiţi dupã un aer medieval şi boem, cu siguranţã cã micuţa localitate Prejmer este capabilã sã vã satisfacã setea de istorie.

Un colt de poveste Prejmer, „satul cu 1.000 de izvoare“

Biserica fortificata

IMPREJURIMI

Rezervaţie floristică şi forestieră care se întinde pe o suprafaţă de 300 de hectare. Pădurea de stejar, carpen şi frasin de la Prejmer, laolaltă cu mlaştinile din jur, bogate în izvoare, constituie o rezervaţie naturală cu numeroase specii rare, precum laleaua pestriţă, coacăzul negru, bulbocii de munte, curechiul de munte, clopoţeii şi garoafa de munte. De altfel, peisajul este întregit de numeroasele cuiburi de berze, care dau un farmec aparte localităţii.

Pădurea Prejmer